Agenda

2e jubileum concert in de Johanneskerk, Heerde

Het christelijk mannenkoor De Lofzang bestaat 75 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum worden er in 2018 2 jubileumconcerten georganiseerd. Het tweede jubileumconcert is op D.V. vrijdag 16 november en wordt gehouden in de Johanneskerk in Heerde. Een veelomvattend programma waar o.a. aan meewerken Margaret Roest (sopraan), Hans Voschezang (bariton), Henk van der Maten (orgel), het groot orkest Ars Musica en de vaste begeleider op de vleugel is Wilco Veldkamp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jacob Schenk. Kaarten voor dit tweede jubileumconcert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden en zijn ook te bestellen via deze website www.lofzangheerde.nl. Iedereen is van harte welkom bij dit veelzijdige jubileumconcert dat om 20.00 uur begint. De kerk is om 19:15 uur open. De toegangsprijs is €10,-- Deze concerten zijn een samenwerking met Kerk in Actie en Zingenindekerk.nl

2018-11-16

Johanneskerk
Dorpsstraat 31
HeerdeFuite kerstconcert

Op woensdag 19 december sluiten we ons jubileumjaar af met een groots kerstconcert in de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. Het belooft een mooi concert te worden! Aan dit concert werken mee; Orkest Ichtus o.l.v. Robert Cekov, Margaret Roest (sopraan), Arjan en Edith Post (trompetduo), Gerwin van der Plaats (orgel), Erika Vogel (dwarsfluit) en Wilco Veldkamp (vleugel). Het geheel staat onder leiding van Jacob Schenk. De toegangsbewijzen voor dit concert zijn gratis te verkrijgen. Binnenkort maken we hier bekend hoe u deze gratis toegangsbewijzen in bezit kunt krijgen. Tijdens het concert wordt ter bestrijding van de onkosten een collecte gehouden. We zien uit naar dit concert met mooie kerstmuziek in deze prachtige Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. Mis het niet!

2018-12-19

Grote kerk
Loolaan 16
ApeldoornDoelenconcert

Op uitnodiging van het Groot Johannes de Heer koor verlenen we medewerking aan een Johannes de Heer concert in de Doelen te Rotterdam. De liederen uit de bundel van Johannes de Heer vervullen een belangrijke rol in het leven van vele christenen. In het repertoire van De Lofzang  zijn ook tal van liederen uit deze bundel opgenomen en deze staan ook centraal tijdens dit concert. Aan dit concert werken verder mee; Wim en Wilbert Magré op orgel en vleugel, Pier de Jonge en Maurits Willemsen op hoorn en trombone, Erika Vogel op de fluit en Wilco Veldkamp op de vleugel. Ds. T. Niemeijer verzorgt de opening en sluiting. De collecte die deze avond gehouden wordt komt via Woord en Daad ten goede aan de straatkinderen in de Filipijnen.

2019-06-08

De Doelen
Schouwburgplein 50
Rotterdam