Het christelijk mannenkoor De Lofzang bestaat 75 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum worden er in 2018 drie jubileumconcerten georganiseerd. Het eerste jubileumconcert is op D.V. vrijdag 13 april en wordt gehouden in de Bovenkerk te Kampen.

Een veelomvattend programma waar o.a. aan meewerken Margaret Roest (sopraan), Hans Voschezang (bariton), Gerwin van der Plaats (orgel), het groot orkest Ars Musica en de vaste begeleider op de vleugel is Wilco Veldkamp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jacob Schenk. Kaarten voor dit eerste jubileumconcert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden maar ook bij de boekwinkel de Rank te Kampen (Oudestraat 17) en Read shop Bos / tourist info te Kampen (Oudestraat 41). Kaarten zijn ook te bestellen via deze website www.lofzangheerde.nl.

Iedereen is van harte welkom bij dit veelzijdige jubileumconcert dat om 20.00 uur begint. De kerk is om 19:15 uur open. De toegangsprijs is €10,--

De data voor de andere concerten zijn: vrijdag 14 september in de Fontein in Nijkerk m.m.v. Martin Mans (orgel) en vrijdag 16 november in de Johanneskerk te Heerde m.m.v. Henk van der Maten (orgel)  en verder de musici zoals hierboven benoemd.

Deze concerten zijn een samenwerking met Kerk in Actie en Zingenindekerk.nl


Voorverkoop

De entreeprijs bedraagt € 10,-. De adressen voor de voorverkoop zijn:

Kampen: Boekwinkel de Rank, Oudestraat 17

Kampen: Read shop Bos / tourist info, Oudestraat 41

En bij de leden van het koor, zolang de voorraad strekt.

Online kaartverkoop

Naam*

E-mail*

Adres

Postcode / Plaats

Aantal kaarten

Overige opmerkingen

captcha
Vul de bovenstaande karakters in

 

Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.