Het christelijk mannenkoor De Lofzang bestaat 75 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum worden er in 2018 2 jubileumconcerten georganiseerd. Het tweede jubileumconcert is op D.V. vrijdag 16 november en wordt gehouden in de Johanneskerk in Heerde.

Een veelomvattend programma waar o.a. aan meewerken Margaret Roest (sopraan), Hans Voschezang (bariton), Henk van der Maten (orgel), het groot orkest Ars Musica en de vaste begeleider op de vleugel is Wilco Veldkamp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jacob Schenk. Kaarten voor dit tweede jubileumconcert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande online verkoop.

Iedereen is van harte welkom bij dit veelzijdige jubileumconcert dat om 20.00 uur begint. De kerk is om 19:15 uur open. De toegangsprijs is €10,--

Deze concerten zijn een samenwerking met Kerk in Actie en Zingenindekerk.nl


Voorverkoop

De toegangsbewijzen a € 10,– kunt u nu alvast via de website bestellen.

De toegangsbewijzen zijn ook te koop op de volgende adressen:

Heerde:  supermarkt PLUS Van den Hoven, Brandstraat 1 en Rozendaal HomeElectro, Zwolseweg 7

Epe: Evang. boekhandel Koers, Hoofdstraat 146

Wapenveld: Evang. boekhandel Shalom, Klapperdijk 36B

en via de koorleden.

Online kaartverkoop

Naam*

E-mail*

Adres

Postcode / Plaats

Aantal kaarten

Overige opmerkingen

captcha
Vul de bovenstaande karakters in

 

Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.