FUITE KERSTCONCERT GROTE KERK APELDOORN

De laatste kaarten nu bij Rozendaal HomeElectro Heerde!!!!

Op woensdag 19 december sluiten we ons jubileumjaar af met een groots kerstconcert in de Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. Het belooft een mooi concert te worden! Aan dit concert werken mee; Orkest Ichtus o.l.v. Robert Cekov, Margaret Roest (sopraan), Hans Voschezang (bas-bariton), Arjan en Edith Post (trompetduo), Gerwin van der Plaats (orgel), Erika Vogel (dwarsfluit) én Wilco Veldkamp (vleugel). Het geheel staat onder leiding van Jacob Schenk.
We zien uit naar dit concert met mooie kerstmuziek in de prachtige Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn. De toegang is gratis, ter bestrijding van de onkosten wordt er een collecte gehouden.

Mis het niet!

 


Voorverkoop

De gratis toegangsbewijzen voor dit concert zijn vanaf 26 november te verkrijgen op de volgende adressen;

Apeldoorn: Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140 .
Epe: Evangelische Boekhandel Koers, Hoofdstraat 146.
Hattem: Evangelische boekhandel De Fontein, Kerkstraat 32
Heerde: Rozendaal Home Electro, Zwolseweg 7.
Wapenveld: Evangelische Boekhandel Shalom, Klapperdijk 36B

 

Online kaartverkoop

Voor dit concert is het niet mogelijk online toegangskaarten te bestellen.

Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.