Op vrijdagavond 22 december a.s. geeft het Christelijk Mannenkoor De Lofzang haar kerstconcert in de Johanneskerk te Heerde. Een veelomvattend programma waar o.a. aan meewerken Clara de Vries (sopraan), Bert van de Wetering (bariton), Duo Maurice van Dijk (trompetten), Erika Vogel (dwarsfluit), Gerwin van der Plaats (orgel), het orkest-ensemble van Robert Cekov en de vaste begeleider op vleugel is Wilco Veldkamp. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jacob Schenk. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de koorleden maar o.a. ook bij Evangelische Boekhandel Koers in Epe. Iedereen is van harte welkom bij dit veelzijdige concert, dat om 20.00 begint. Kerk is om 19:00 open.


Voorverkoop

De entreeprijs bedraagt € 10,-. De adressen voor de voorverkoop zijn:

Heerde: Rozendal HomeElectro, Zwolseweg 7.

Wapenveld: VVV (Boekwinkel Shalom), Klapperdijk 27.

Epe: Ev. Boekhandel Koers, Hoofdstraat 146.

En bij de leden van het koor, zolang de voorraad strekt.

Online kaartverkoop

Naam*

E-mail*

Adres

Postcode / Plaats

Aantal kaarten

Overige opmerkingen

captcha
Vul de bovenstaande karakters in

 

Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.