Daar sta je dan op het podium in een prachtige en sfeervol verlichte Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn..... Het publiek wacht gespannen op wat komen gaat. Het orkest en de solisten hebben hun plaatsen ingenomen. Het orgel zwelt aan.... het orkest speelt mee en dan mag je laten horen wat je in de afgelopen maanden samen hebt ingestudeerd. Stel je het eens voor! Het zou zo maar eens werkelijkheid voor je kunnen worden. Klik hier voor meer informatie.


Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.