Sponsoren

Plus van der Hoven HeerdeBredewold drukkerij WezepYvon & Sven – Kostuums op maat

Yvon & Sven kostuums op maat voor iedere gelegenheid!
Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom!


Wij werken op afspraak en ieder eerste weekend van de maand zijn wij geopend, voor vrijblijvende informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Yvon & Sven kostuums op maat.
vrijdags van 10.00 tot 21.00 uur
zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak!

E-mail: yvonensven@gmail.com
Telefoon: 06 13228487

Adres: Vemderweg 7, 8161 NM  Epe


Limburgia HeerdeHoveniersbedrijf BruggemanVeldhuis advies en assurantienDen Boon Group HeerdeVan de Put tweewielersTelpoint EdeRozendal HomeElectro

Rozendal HomeElectro is al jaren lang een begrip in Heerde & omstreken en is en blijft dan ook een zaak waar voorlichting & service hoog in het vaandel staat.


Rabobank

U verwacht van uw bank hoge kwaliteit en professionaliteit. U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en bedrijven. Wij helpen uw ambities, wensen en dromen waar te maken.\r\n\r\nOp onze website vindt u onder meer informatie over hypotheken, sparen en lenen. Maar ook over onze acties, sponsoring en het lidmaatschap.


Dalli-De Klok B.V.

Wij produceren spoelmachine- en wasmachinetabletten bij onze Nederlandse vestiging in Heerde met een jaarlijkse capaciteit van bijna 54 duizend ton. Het productassortiment loopt van eenvoudige enkelvoudige spoelmachinetabletten tot de nieuwste en zeer werkzame multifunctionele spoelmachinetabletten. Het portfolio wordt uitgebreid met antikalktabletten voor gebruik in de wasmachine.