Sponsoren

Plus van der Hoven HeerdeBredewold drukkerij WezepYvon en Sven HeerdeLimburgia HeerdeHoveniersbedrijf BruggemanVeldhuis advies en assurantienDen Boon Group HeerdeVan de Put tweewielersTelpoint EdeRozendal HomeElectro

Rozendal HomeElectro is al jaren lang een begrip in Heerde & omstreken en is en blijft dan ook een zaak waar voorlichting & service hoog in het vaandel staat.


Rabobank

U verwacht van uw bank hoge kwaliteit en professionaliteit. U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en bedrijven. Wij helpen uw ambities, wensen en dromen waar te maken.\r\n\r\nOp onze website vindt u onder meer informatie over hypotheken, sparen en lenen. Maar ook over onze acties, sponsoring en het lidmaatschap.


Dalli-De Klok B.V.

Wij produceren spoelmachine- en wasmachinetabletten bij onze Nederlandse vestiging in Heerde met een jaarlijkse capaciteit van bijna 54 duizend ton. Het productassortiment loopt van eenvoudige enkelvoudige spoelmachinetabletten tot de nieuwste en zeer werkzame multifunctionele spoelmachinetabletten. Het portfolio wordt uitgebreid met antikalktabletten voor gebruik in de wasmachine.