Voor het christelijk mannenkoor De Lofzang is het einde van de vakantie in zicht. Op maandag 20 augustus komen de leden weer bijeen voor de eerste repetitieavond van het seizoen 2018/2019. Samen geloven in de drie-enig God en daarvan zingend getuigen dat is wat de ongeveer 100 leden samenbindt. Dat maakt dat er een goede sfeer heerst in het koor dat wekelijks samenkomt voor de koorrepetities.

Voor het komende seizoen staan er al weer enkele mooie optredens op de planning waaronder het jubileumconcert op 16 november in de Johanneskerk te Heerde en een kerstconcert in de Grote Kerk aan de Loolaan te Apeldoorn.

Belangstellende mannen, jong en oud, zijn van harte welkom om eens een repetitieavond mee te maken. Kom gerust eens kijken en meezingen op één van de repetitieavonden! Het koor bestaat uit zangers tussen de 24 en 85 jaar. De koorrepetities op 20 en 27 augustus vinden plaats in de Ontmoetingskerk aan de Kanaalstraat te Heerde. Vanaf 3 september zingt het koor weer wekelijks in Welgelegen. De avonden beginnen om 19.45 uur en eindigen om 22.00 uur. Ook dit seizoen staat het koor onder de gedreven leiding van Jacob Schenk die al sinds 2009 dirigent is van het christelijk mannenkoor De Lofzang. Voor meer info kan er contact opgenomen met het koor via het mailadres secretaris@lofzangheerde.nl