Op D.V. vrijdag 25 oktober 2019 wordt er in de Johanneskerk te Heerde een Veluws mannenkorenconcert gehouden. Samen met het christelijk mannenkoor "Looft den Heere" uit Vaassen o.l.v. Freddy Veldkamp houden we een gezamenlijk concert. Aan dit concert wordt medewerking verleend door Erica Vogel (dwarsfluit) een kwintet o.l.v. Robert Cekov en Wilco Veldkamp (vleugel). De bekende organist Martin Mans zal deze avond het orgel bespelen. De koren zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te horen. Het belooft een mooie zangavond te worden. De toegangskaarten a € 10,-- per stuk zijn binnenkort verkrijgbaar.U kunt ook bij PLUS van der Hoven in Heerde sparen voor gratis toegangsbewijzen.

Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open om 19.15 uur.


Voorverkoop

Rozendaal Home Elektro, Zwolseweg 7 in Heerde

Plus Van der Hoven, Brandstraat 1 in Heerde

Koers stichting christelijke boekhandel, Hoofdstraat 146 in Epe

Boekwinkel Shalom, Klapperdijk 36b in Wapenveld

Online kaartverkoop

Naam*

E-mail*

Adres

Postcode / Plaats

Aantal kaarten

Overige opmerkingen

captcha
Vul de bovenstaande karakters in

 

Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.