FUITE KERSTCONCERT GROTE KERK APELDOORN

KAARTEN ZIJN HELAAS NIET MEER VERKRIJGBAAR!!

Op D.V. woensdag 18 december 2019 werken we mee aan een groot kerstconcert in de Grote Kerk van Apeldoorn. Dit jaar zal het gospelkoor SIGN uit Epe o.l.v. Remco Hakkert ook medewerking verlenen aan dit concert. We zingen enkele liederen samen en beide koren zullen ook afzonderlijk te horen zijn. We zien uit naar deze samenwerking. Muzikale medewerking is er van:

Wilco Veldkamp, vleugel

Gerwin van der Plaats, orgel

Erica Vogel, sopraan en dwarsfluit

Arjan en Edith Post, trompet

Oxana Thijssen, harp

Orkest Ichthus o.l.v. Robert Cekov

Algehele leiding door Jacob Schenk en Remco Hakkert.

Het concert in de Grote Kerk begint om 20.00 uur. De kerk gaat om 19.00 uur open voor publiek.

De gratis toegangskaarten zijn helaas niet meer verkrijgbaar.

Zonder geldig toegangsbewijs is er geen toegang tot dit concert.


Dirigent

Jacob Schenk (Urk 1973) studeerde orgel, koordirektie en kerkmuziek bij Harm Jansen, Jos Vermunt en Jos Leussink. Aanvullende studies werden gevolgd bij Harald Vogel (orgel) en Matthijs Verschoor(piano). Ook bekwaamde hij zich in het panfluitspel bij Nicolae Pirvu. Hij maakte concertreizen naar Zwitserland, Israël, Canada, België, Duitsland, Engeland en Schotland waar hij als koorbegeleider, als dirigent en solistisch optrad.

Koorbegeleider

Wilco Veldkamp werd geboren op 4 mei 1983 te Wapenveld en toonde als 4-jarig kereltje al veel interesse voor toetsinstrumenten als het orgel en de piano. Dat deze interesse niet meer is weggegaan behoeft geen verdere uitleg.