(foto: Henri van der Beek, Wapenveld)

Vanwege de oplopende besmettingen, de stilgelegde repetities en de beperkende maatregelen hebben we moeten besluiten dit FUITE Kerstconcert 2021 te annuleren. Het spijt ons zeer!

Daar sta je dan op het podium in een prachtige en sfeervol verlichte Grote Kerk aan de Loolaan in Apeldoorn….. Het publiek wacht gespannen op wat komen gaat. Het orkest en de solisten hebben hun plaatsen ingenomen. Het orgel zwelt aan…. het orkest speelt mee en dan mag je laten horen wat je in de afgelopen maanden samen hebt ingestudeerd. Stel je het eens voor! Het zou zo maar eens werkelijkheid voor je kunnen worden.

Vanaf maandag 18 oktober beginnen we met het instuderen van het repertoire voor het Fuite Kerstconcert 2021. In 9 weken tijd bereiden we ons voor op dit concert. U en jij kunt daar bij zijn. Wil je het eens ervaren hoe het is om in een mannenkoor te zingen en om toe te werken naar een prachtig concert? Wil je niet meteen lid worden maar gewoon eerst eens kijken of het bij je past? We nodigen je van harte uit om in 9 repetities en het afsluitend concert kennis te maken met ons koor. Het concert is op woensdag 15 december 2021.

Meedoen aan dit projectkoor is tijdelijk, het verplicht je tot niets maar wees gewaarschuwd! Het zou je zo maar eens zo goed kunnen bevallen dat je blijft. We repeteren elke maandag in de sporthal van De Heerd aan de Griftstraat 8 in Heerde. Om 19.45 uur starten we en om 22.00 uur sluiten we af. Tussendoor een korte pauze in de foyer waar ontmoeting centraal staat. Deelname aan de repetities voor dit project kost je niets. Voor meer informatie stuur je ons een bericht via het contactformulier of bel je met de secretaris van het koor via 06-51607437.