Sponsoren

villa for you

villa for you - unieke vakantiehuizen!


Dutherma Heerde B.V.


Over Dutherma
Specialist in na-isolatie en duurzaamheid technieken


Dutherma is specialist in na-isolatie en duurzaamheid technieken. Het is een gezamenlijk initiatief van Bouwbedrijf IJzerman en Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV uit Heerde. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring in zowel restauratie, renovatie als nieuwbouw.

Klanten uit Gelderland en Overijssel


Dutherma speelt in op de toenemende behoefte van klanten om energie te besparen. Zo hebben wij in Heerde al ruim 20 woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Dutherma bedient niet alleen klanten uit Heerde, maar is werkzaam in heel provincie Gelderland en Overijssel.

Totaaladvies voor de klant


In vergelijking met andere isolatiebedrijven geeft Dutherma een totaaladvies aan de klant. Wij bekijken per woning welke energiebesparingskansen er zijn en geven hierover een totaaladvies. Naast isolatie leveren wij ook dubbele beglazing, zonnepanelen, pelletkachels en warmtepompen.

Uw klantvraag staat bij Dutherma centraal


Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf met betrokken medewerkers. We zijn flexibel en spelen goed in op uw klantvraag. Zodat u optimaal energie bespaart!

Meer weten?


Wilt u weten hoe u energie kunt besparen? Neem dan contact op met Dutherma 0578 – 69 25 41 / 06 – 5331 5242 (Henk Stijf) of mail naar info@dutherma.nl. Wij komen graag bij u langs om u een advies op maat te geven.

 IJzerman GWW Wapenveld

In 2009 zijn wij als bescheiden bedrijf gestart onder de naam IJzerman Sierbestrating. Met de jaren zijn onze werkzaamheden en ervaringen uitgegroeid tot een bekwaam en professioneel bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterwerken.

Nieuwe naam IJzerman GWW
Wij hebben gemerkt dat onze werkzaamheden zich niet langer beperken tot alleen bestratingen. Daarom hebben wij in 2019 besloten om onze bedrijfsnaam te veranderen in IJzerman GWW BV, om beter aan te sluiten bij de diverse bouwactiviteiten die wij verrichten.

Diensten voor particulieren en zakelijke klanten
Vanuit onze thuisbasis in Wapenveld zijn wij actief in het bestraten en uitvoeren van grondwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Dit omvat samenwerkingen met bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstellingen in heel Nederland. Op onze website, onder het tabblad ‘Diensten’, vindt u een gedetailleerd overzicht van alle werkzaamheden die wij momenteel uitvoeren.

Klanttevredenheid
Bij IJzerman GWW staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten op een professionele en betrouwbare manier van dienst te zijn. Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw project tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om bestratingen, grondwerkzaamheden of andere bouwprojecten, wij leveren kwaliteit en maatwerk.


Hoveniersbedrijf Grolleman Heerde

Op 1 juli 2011 ben ik met mijn eigen hoveniersbedrijf begonnen, na bijna 15 jaar ervaring in het vak en de benodigde diploma's op zak te hebben. Hoveniersbedrijf Grolleman is er voor al uw tuinwerkzaamheden van uw prive- en bedrijfs- tuin. Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners).

Contact:
Bernhart Grolleman
Oenerweg 12
8181 RH Heerde
Nederland

email: b.grolleman@hotmail.com
http://www.hoveniersbedrijfgrolleman.nl/


Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde
Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV is op 1 april 1971 opgericht en sindsdien actief in Heerde en wijde omgeving. In deze lange reeks van jaren hebben wij een goede naam en trouwe  klantenkring opgebouwd. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit aannemers- en bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE). Daarnaast  krijgen wij ook veel opdrachten van particulieren.

Ons personeelsbestand bestaat uit (restauratie)voegers en metselaars die hun werk goed verstaan, ruime tot zeer ruime ervaring hebben en gegarandeerd vakwerk afleveren. Wij staan voor de kwaliteit.
Verder staat een goede communicatie met onze opdrachtgevers bij ons hoog in het vaandel.

Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV
Aflever- en bezoekadres
Kerkdijk 7a, 8181 RR Heerde
Correspondentieadres
Kommerseweg 1, 8181 LX Heerde
Telefoonnummers: 0578-692541 / 06-53315242
E-mail:info@voegersbedrijftervelde.nl
https://www.voegersbedrijftervelde.nl/
De Postkamer

De Postkamer: thuis in Heerde!
Wie het centrum van Heerde binnenkomt vanaf de Stationsstraat zal het horecabedrijf De Postkamer waarschijnlijk niet ontgaan.

Gelegen in een karakteristiek pand waarvan “Post” in de naam verwijst naar de rijke geschiedenis van het pand, is vanaf 2017 De Postkamer van Heerde gevestigd.

De Postkamer heet iedereen graag welkom in Heerde of het nou is voor een lunch, overheerlijke kop koffie, speciaalbier van de tap of ‘s avonds voor het diner.
Sinds het voorjaar van 2021 is het terras daarnaast uitgebreid met bijna 40 zitplekken en ook nog eens voorzien van een gloednieuwe verwarmde overkapping.

Genieten in huiselijke sferen in het pittoreske Heerde op basis van hoge kwaliteit en gastvrijheid? Het complete team van De Postkamer verwelkomt u graag!

Met gastvrije groet,

Team De PostkamerMarion Reizen

Contact


Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het reactieformulier. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen of een e-mail sturen via onderstaande gegevens.

Bezoekadres:
Márion Reizen
De Tjonger 5
8253 PZ DRONTEN
tel. 0321-336 239
email: info@marionreizen.nl
http://www.marionreizen.nl


Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.


BCA28

Een nieuwe caravan kopen?
Bij Boer Caravans heeft u volop keus. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan vindt die u zoekt. Welke indeling heeft uw voorkeur? In wat voor een auto rijdt u? En welke landen wilt u gaan bezoeken? Op basis van uw wensen, kunnen we een selectie van passende caravans maken. Zo kun u gericht de geschikte exemplaren bekijken. Want dat u in een kwalitatief goede caravan van uw vakantie kunt genieten, staat bij ons voorop!

Contact:
Rondweg 68
8091 XK WEZEP
tel.: 038-3765211
email: info@bca28.nl
http://www.boercaravans.nlKeizer Bouw

Maak kennis met Bouwbedrijf Keizer
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Wij zijn een klein bouwbedrijf in 1996 opgericht door Christiaan Keizer, toch groot genoeg voor grote projecten zoals het bouwen van een huis, schuur of bedrijfspand. Daarnaast is er genoeg ruimte voor korte lijnen en persoonlijk contact. Voor elke klant is er een goede dienstverlening en uiterst betrouwbare werkwijze. Daar kunt u op bouwen en vertrouwen. In de groei tot bouwbedrijf zijn de kernwaarden (wij zijn pas tevreden als u dat ook bent) van onze onderneming altijd dezelfde gebleven. Ons werkgebied ligt tussen Apeldoorn, Zwolle en Kampen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Contact:
Bouwbedrijf C. Keizer
Manenbergerweg 1
8191 LS WAPENVELD
tel. 038-4478746
mob. 06-51052623
ckeizer@keizerbouwbedrijf.nl
https://www.keizerbouwbedrijf.nl/


Plus van der Hoven HeerdeBredewold drukkerij Wezep

Bredewold is al meer dan 40 jaar een begrip in de grafische industrie. Communicatie vormgevers zowel online als offline.

Rondweg 76
8091 XK Wezep
tel. (0)38 376 33 90
mail: info@bredewold.nl


Yvon & Sven – Kostuums op maat

Yvon & Sven kostuums op maat voor iedere gelegenheid!
Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom!


Wij werken op afspraak en ieder eerste weekend van de maand zijn wij geopend, voor vrijblijvende informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Yvon & Sven kostuums op maat.
vrijdags van 10.00 tot 21.00 uur
zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak!

E-mail: yvonensven@gmail.com
Telefoon: 06 13228487
https://www.yvonensven.nl/

Adres: Vemderweg 7, 8161 NM  Epe