Over Dutherma
Specialist in na-isolatie en duurzaamheid technieken


Dutherma is specialist in na-isolatie en duurzaamheid technieken. Het is een gezamenlijk initiatief van Bouwbedrijf IJzerman en Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV uit Heerde. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring in zowel restauratie, renovatie als nieuwbouw.

Klanten uit Gelderland en Overijssel


Dutherma speelt in op de toenemende behoefte van klanten om energie te besparen. Zo hebben wij in Heerde al ruim 20 woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Dutherma bedient niet alleen klanten uit Heerde, maar is werkzaam in heel provincie Gelderland en Overijssel.

Totaaladvies voor de klant


In vergelijking met andere isolatiebedrijven geeft Dutherma een totaaladvies aan de klant. Wij bekijken per woning welke energiebesparingskansen er zijn en geven hierover een totaaladvies. Naast isolatie leveren wij ook dubbele beglazing, zonnepanelen, pelletkachels en warmtepompen.

Uw klantvraag staat bij Dutherma centraal


Wij zijn een professioneel en vakkundig bedrijf met betrokken medewerkers. We zijn flexibel en spelen goed in op uw klantvraag. Zodat u optimaal energie bespaart!

Meer weten?


Wilt u weten hoe u energie kunt besparen? Neem dan contact op met Dutherma 0578 – 69 25 41 / 06 – 5331 5242 (Henk Stijf) of mail naar info@dutherma.nl. Wij komen graag bij u langs om u een advies op maat te geven.