Hoveniersbedrijf Grolleman Heerde

p 1 juli 2011 ben ik met mijn eigen hoveniersbedrijf begonnen, na bijna 15 jaar ervaring in het vak en de benodigde diploma’s op zak te hebben. Hoveniersbedrijf Grolleman is er voor al uw tuinwerkzaamheden van uw prive- en bedrijfs- tuin. Ons bedrijf is aangesloten bij de VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners).

Contact:
Bernhart Grolleman
Oenerweg 12
8181 RH Heerde
Nederland

email: b.grolleman@hotmail.com
http://www.hoveniersbedrijfgrolleman.nl/


Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde

Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV is op 1 april 1971 opgericht en sindsdien actief in Heerde en wijde omgeving. In deze lange reeks van jaren hebben wij een goede naam en trouwe  klantenkring opgebouwd. Ons klantenbestand bestaat onder andere uit aannemers- en bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE). Daarnaast  krijgen wij ook veel opdrachten van particulieren.

Ons personeelsbestand bestaat uit (restauratie)voegers en metselaars die hun werk goed verstaan, ruime tot zeer ruime ervaring hebben en gegarandeerd vakwerk afleveren. Wij staan voor de kwaliteit.
Verder staat een goede communicatie met onze opdrachtgevers bij ons hoog in het vaandel.

Voegersbedrijf Gebr. Ter Velde BV
Aflever- en bezoekadres
Kerkdijk 7a, 8181 RR Heerde
Correspondentieadres
Kommerseweg 1, 8181 LX Heerde
Telefoonnummers: 0578-692541 / 06-53315242
E-mail:info@voegersbedrijftervelde.nl
https://www.voegersbedrijftervelde.nl/


De Postkamer

De Postkamer: thuis in Heerde!

Wie het centrum van Heerde binnenkomt vanaf de Stationsstraat zal het horecabedrijf De Postkamer waarschijnlijk niet ontgaan.

Gelegen in een karakteristiek pand waarvan “Post” in de naam verwijst naar de rijke geschiedenis van het pand, is vanaf 2017 De Postkamer van Heerde gevestigd.

De Postkamer heet iedereen graag welkom in Heerde of het nou is voor een lunch, overheerlijke kop koffie, speciaalbier van de tap of ‘s avonds voor het diner.
Sinds het voorjaar van 2021 is het terras daarnaast uitgebreid met bijna 40 zitplekken en ook nog eens voorzien van een gloednieuwe verwarmde overkapping.

Genieten in huiselijke sferen in het pittoreske Heerde op basis van hoge kwaliteit en gastvrijheid? Het complete team van De Postkamer verwelkomt u graag!

Met gastvrije groet,

Team De Postkamer


Marion Reizen

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u gebruik maken van het reactieformulier. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen of een e-mail sturen via onderstaande gegevens.

Bezoekadres:
Márion Reizen
De Tjonger 5
8253 PZ DRONTEN
tel. 0321-336 239
email: info@marionreizen.nl
http://www.marionreizen.nl

Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur.


BCA28

Een nieuwe caravan kopen?

Bij Boer Caravans heeft u volop keus. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan vindt die u zoekt. Welke indeling heeft uw voorkeur? In wat voor een auto rijdt u? En welke landen wilt u gaan bezoeken? Op basis van uw wensen, kunnen we een selectie van passende caravans maken. Zo kun u gericht de geschikte exemplaren bekijken. Want dat u in een kwalitatief goede caravan van uw vakantie kunt genieten, staat bij ons voorop!

Contact:
Rondweg 68
8091 XK WEZEP
tel.: 038-3765211
email: info@bca28.nl
http://www.boercaravans.nl


Keizer Bouw

Maak kennis met Bouwbedrijf Keizer


Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Wij zijn een klein bouwbedrijf in 1996 opgericht door Christiaan Keizer, toch groot genoeg voor grote projecten zoals het bouwen van een huis, schuur of bedrijfspand. Daarnaast is er genoeg ruimte voor korte lijnen en persoonlijk contact. Voor elke klant is er een goede dienstverlening en uiterst betrouwbare werkwijze. Daar kunt u op bouwen en vertrouwen. In de groei tot bouwbedrijf zijn de kernwaarden (wij zijn pas tevreden als u dat ook bent) van onze onderneming altijd dezelfde gebleven. Ons werkgebied ligt tussen Apeldoorn, Zwolle en Kampen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Contact:
Bouwbedrijf C. Keizer
Manenbergerweg 1
8191 LS WAPENVELD
tel. 038-4478746
mob. 06-51052623
ckeizer@keizerbouwbedrijf.nl
https://www.keizerbouwbedrijf.nl/


Plus van der Hoven Heerde


Bredewold drukkerij Wezep

Bredewold is al meer dan 40 jaar een begrip in de grafische industrie. Communicatie vormgevers zowel online als offline.

Rondweg 76
8091 XK Wezep
tel. (0)38 376 33 90
mail: info@bredewold.nl


Yvon & Sven – Kostuums op maat

Yvon & Sven kostuums op maat voor iedere gelegenheid!
Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom!
Wij werken op afspraak en ieder eerste weekend van de maand zijn wij geopend, voor vrijblijvende informatie over wat er allemaal mogelijk is bij Yvon & Sven kostuums op maat.
vrijdags van 10.00 tot 21.00 uur
zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur

Neem gerust contact met mij op voor een afspraak!

E-mail: yvonensven@gmail.com
Telefoon: 06 13228487
https://www.yvonensven.nl/

Adres: Vemderweg 7, 8161 NM  Epe


Veldhuis advies en assurantien


Telpoint Ede


Rozendal HomeElectro

Rozendal HomeElectro is al jaren lang een begrip in Heerde & omstreken en is en blijft dan ook een zaak waar voorlichting & service hoog in het vaandel staat.


Autobedrijf van Winsum

Autobedrijf G. Van Winsum B.V. is al sinds 1936 een begrip in Wapenveld en omgeving. Het familiebedrijf is gegroeid van een klein zelfstandig autobedrijf tot vandaag de dag officieel Opel verkoopagent en reparateur.
Naast de verkoop van nieuwe Opels en gebruikte auto’s kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto, ook als u geen Opel rijdt!
Onze missie is: “maatwerk leveren”, tijdens de aanschaf en het gebruik van uw auto. Autobedrijf G. Van Winsum B.V. kan het beste worden omschreven als: persoonlijk service, familiebedrijf, klantgericht, no nonsence, betrouwbaar, kwaliteit en vakmanschap.
Namens alle medewerkers van Autobedrijf G. Van Winsum B.V. bent u van harte welkom aan Groteweg 42 in WAPENVELD.
Autobedrijf G. Van Winsum B.V., al ruim 86 jaar vertrouwd op weg!

https://www.vanwinsum.nl/


Dalli-De Klok B.V.

Wij produceren spoelmachine- en wasmachinetabletten bij onze Nederlandse vestiging in Heerde met een jaarlijkse capaciteit van bijna 54 duizend ton. Het productassortiment loopt van eenvoudige enkelvoudige spoelmachinetabletten tot de nieuwste en zeer werkzame multifunctionele spoelmachinetabletten. Het portfolio wordt uitgebreid met antikalktabletten voor gebruik in de wasmachine.


Lagemaat Sloopwerken

Lagemaat uit Heerde is al meer dan 40 jaar actief in de sloopbranche. Vooruitstrevendheid in vele facetten, korte lijnen en optimale klanttevredenheid zijn belangrijke items binnen ons familiebedrijf. Veiligheid en zorgvuldigheid kenmerken onze werkwijze.

Lagemaat zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Door concrete activiteiten en investeringen dragen wij ons steentje bij om een circulaire economie tot stand te laten komen waarin afval niet meer bestaat en duurzaam wordt omgesprongen met grondstoffen en materialen. Circulair slopen is daarbij een centraal thema in onze bedrijfsvoering.

Lagemaat Sloopwerken B.V.
Zwarteweg 1
8181 PD Heerde
Tel (0578) 692064
info@lagemaat-heerde.nl
https://lagemaat-heerde.nl/


Lenferink schilderwerken

Welkom bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Sinds 1949 uw partner in totaalonderhoud. Met ons team verzorgen wij van A tot Z het onderhoud van uw woning, VvE, boerderij of landgoed. Dit doen wij door het opstellen en uitvoeren van slimme onderhoudsplannen in langjarige samenwerkingen.
Samen maken wij meer van uw bezit.

Heino
Bezoekadres:
L.J. Costerstraat 35, 8141 GN Heino
T: 0572 39 12 46
info@uwonderhoudspartner.nl


Prins Wonink Bouw

De oorsprong ligt in 1924 als metselaar Gerrit Jan Prins ‘firma G.J. Prins metselbedrijf’ start. Prins Bouw is uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio. Vanuit de vestigingen in ’t Harde, Ermelo en Vorchten werken circa honderd medewerkers elke dag met passie aan bouwprojecten.
Inmiddels staat de vierde generatie Prins aan het roer, de broers Wim (algemeen directeur) en Sijmen Prins (technisch directeur). Vestiging Ermelo is in 2013 overgenomen waardoor het bedrijf nog meer daadkracht in de regio heeft, Bart Jonker is bedrijfsleider op deze locatie. De vestiging in Vorchten is in 2019 overgenomen. Dit bedrijf heet nu Prins Wonink Bouw, Gerrit-jan Prins jr. neemt hier de honneurs waar. We hechten veel waarde aan de sterke band met onze opdrachtgevers. Daarnaast leiden wij jonge vakmensen allround op.


Door trouw te blijven aan onze klanten, onderaannemers en medewerkers zijn we altijd een stabiele organisatie gebleven. Wij werken elke dag aan duurzame contacten met onze onderaannemers en zijn betrokken bij ons personeel. Door onze platte organisatiestructuur is het prettig en duidelijk werken. Wij zijn ambitieus en hechten veel waarde aan ontwikkeling. Zo is geen uitdaging ons te groot en zijn we voortdurend bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze mensen.

Prins Wonink Bouw
Kerkweg 5
8193 KJ Vorchten
T. 0578- 631236
E. info@prinswoninkbouw.nl


Rabobank

U verwacht van uw bank hoge kwaliteit en professionaliteit. U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en bedrijven. Wij helpen uw ambities, wensen en dromen waar te maken. Op onze website vindt u onder meer informatie over hypotheken, sparen en lenen. Maar ook over onze acties, sponsoring en het lidmaatschap.


VakFoto Van der Beek

Fotowerk wordt in onze studio aan de Fazantenstraat te Wapenveld (en op locatie) de hele week en ook op zaterdagochtend gemaakt en heeft niets te maken met de hieronder genoemde openingstijden van de zaak aan de Klapperdijk. Reserveer uw plek in onze agenda door te bellen met 038-4479734. Onze studio is gevestigd aan de Fazantenstraat 5 te Wapenveld en is de grootste studio in deze regio. Auto’s, grote groepen personen zoals families of koren zijn geen probleem in onze 10 bij 20 meter grote studio.