Voor het christelijk mannenkoor De Lofzang staat het nieuwe zangseizoen weer voor de deur. Op maandag 26 augustus 2019 komen de leden weer bijeen voor de eerste repetitieavond van het seizoen 2019/2020. Samen geloven in de drie-enig God en daarvan zingend getuigen dat is wat de leden samenbindt. Dat maakt dat er een goede sfeer heerst in ons koor.

Voor het komende seizoen staan er al weer enkele mooie optredens op het programma waaronder een concert op vrijdag 25 oktober samen met het christelijk mannenkoor “Looft den Heere” uit Vaassen.  Evenals afgelopen jaar zal ons koor ook dit jaar te horen zijn tijdens het Fuite Kerstconcert in de Grote Kerk aan de Loolaan te Apeldoorn. Naast het mannenkoor zal daar ook het gospelkoor SIGN uit Epe te horen zijn. Op woensdag 18 december vindt dit concert plaats.

Belangstellende mannen, jong en oud, zijn van harte welkom om eens een repetitieavond mee te maken. Kom gerust eens kijken en meezingen op één van de repetitieavonden! Het koor bestaat uit ongeveer 100 zangers tussen de 25 en 86 jaar. De koorrepetitie op maandag 26 augustus vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Kanaalstraat te Heerde. Vanaf maandag 2 september zingt het koor weer wekelijks in Welgelegen. De avonden beginnen om 19.45 uur en eindigen om 22.00 uur. Ook dit seizoen staat het koor onder de gedreven leiding van Jacob Schenk die al sinds 2009 als dirigent aan het koor verbonden is. Voor meer informatie kan er contact opgenomen met het koor via het mailadres secretaris@lofzangheerde.nl